Career in

Landgasthof

To support our young and dynamic team, we have the following vacancies to fill with immediate effect (or by arrangement):

We are looking for:
a Chef de Rang (m/f)
a Commis de Rang (m/f)
a deputy restaurant manager
a receptionist

We would be very pleased about a meaningful application with a photo. Please address these to us:

„Landgasthof zum Mühlenteich“
Karl-Marx-Str. 32
15345 Eggersdorf
E-Mail: landgasthof@landgasthof.de

Assistant for

Banquet and Events

Work & Still have fun!

You want to do what you can, now finally times (where) differently?

The guest is the focus of your daily work and you want him or her to feel “poodle-well” with us?

In addition to your professional competence, do you convince through team spirit, motivation and flexibility?

Do you like to take on responsibility and pass on your specialist knowledge to younger colleagues and trainees?

You are a heartfelt host and know from conviction and experience that service is only fun if you do it with heart and mind?

Do you like working in a team or independently?

Do you enjoy working with people, a friendly and cordial manner and an eye for detail?

Then you have come to the right place!

A heartfelt heartiness and a burning passion for work are our recipe for success. Trust, mutual understanding and flat hierarchies determine our cooperation. Attentive friendliness with charm determines the uniqueness of our service.

Our family business stands for sophisticated gastronomy in a cosy ambience, because we are…
… classic, but not dusty
… neat, but not elitist
… traditional, but not outdated
… modern, but not newfangled
…quietly situated, but not “far from the shot”.

We are looking for support as soon as possible or by arrangement:
◾Bankett- & Veranstaltungsassistent/in

Your duties:
» Detailed planning, implementation and supervision of events
» Professional advice for our discerning customers
» Reception activities
» Writing and drawing up offers and contracts
» Independent implementation of fixed administrative tasks
» Ensuring seamless communication with all departments

You fit in with us if you have the following qualifications:
» Completed training in the upscale hotel industry or gastronomy
» Two years’ professional experience in a comparable position
» Strong communication skills and excellent manners
» High level of initiative and organizational skills
» Great awareness of responsibility and quality
» Entrepreneurial thinking and commitment are a matter of course for you
» Joy in dealing with our discerning guests
» experience in organising and supervising weddings, family celebrations and conferences
» Passion for the profession and a positive charisma

In our house you can expect the following:
» Exciting and varied tasks
» Fair and timely duty and holiday schedules
» Performance-related payment
» A dynamic team in a familiar corporate culture
» You have the opportunity to get involved.
» Discounts in our restaurant

Are you characterised by high reliability, service orientation and careful working methods? Then we should get to know each other!

Chef

De Partie

„Bock auf Kochen“?

Gelebte Herzlichkeit & brennende Leidenschaft für die Arbeit sind unser Erfolgsrezept.

Vertrauen, gegenseitiges Verständnis und flache Hierarchien bestimmen unsere Zusammenarbeit.

Aufmerksame Freundlichkeit mit Charme bestimmt die Einmaligkeit unseres Services.

Unser Familienbetrieb steht für anspruchsvolle Gastronomie im gemütlichen Ambiente, denn wir sind…

… klassisch, aber nicht verstaubt

… gepflegt, aber nicht elitär

… traditionell, aber nicht veraltet

… modern, aber nicht neumodisch

… ruhig gelegen, aber nicht „weit ab vom Schuss“

 

Zur Verstärkung des Teams suchen wir ab sofort einen:
◾Chef de partie (m/w/d)

Deine Aufgaben:
Das erwartet dich:
» Spannende und abwechslungsreiche Aufgaben
» Eine brandneue und große Küche
» Moderne Küchentechnik von Thermomix bis Sorbetiere, vom Dehydrator zum Sous Vide Kocher, von Induktion bis…
» Jonglieren mit besten Produkten
» Entwicklung und Gestaltung der Speisenkarte

Dein Profil:
Du passt zu uns, wenn du folgendes mitbringst:
» Abgeschlossene Berufsausbildung als Koch/Köchin
» Qualitätsbewusstsein, Kreativität und handwerkliches Geschick
» Kenntnisse im Umgang mit frischen Produkten
» Selbstständiges und eigenverantwortliches Arbeiten
» Engagement und Teamfähigkeit
» Erfahrungen in der à la carte Küche

Wir bieten:
» Wir bieten Dir spannende und abwechslungsreiche Aufgaben
» Wir stehen für Wertschätzung und Respekt
» Wir bieten ein Vertrauensvolles Arbeitsumfeld und gegenseitiges Verständnis
» Wir stehen für eine leistungsgerechte Bezahlung
» Wir gestalten Dienst- und Urlaubspläne fair und rechtzeitig
» Wir sind ein dynamisches & junges Team mit flachen Hierarchien in einer familiären Unternehmenskultur
» Wir geben Dir die Möglichkeit Dich einzubringen
» Wir ermöglichen Dir Vergünstigungen in unserem Restaurant

Kribbelt es in Deinen Fingern? Dann hau in die Tasten und bewirb Dich bei uns!